NEWSLETTER

 
Adresa email incorecta
 
 
Probioticele Refflor vin acum in ciocolata

28-11-2016
 

Gama de probiotice Refflor s-a extins incepand cu luna octombrie 2016 cu doua produse noi: Refflor Choco si Refflor Combo.

Refflor Choco este primul produs probiotic sub forma de tablete de ciocolata de pe piata farmaceutica din Romania. Avand in compozitie peste 5 miliarde de unitati formatoare de culturi vii de Howaru® Bifidobacterium lactis HN019™ - o tulpina probiotica premium, Refflor Choco este un excelent sustinator al sistemului imunitar, contribuind la cresterea rezistentei organismului fata de imbolnaviri.

Refflor Choco este recomandat in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice pentru a preveni dezechilibrul florei intestinale determinate de acestea. De asemenea, contribuie la mentinerea starii de sanatate a tubului digestiv si amelioreaza disconfortul abdominal in situatii precum: balonare, dureri abdominale, diaree, constipatie. In plus, datorita asocierii Vitaminei D la Bifidobacterium lactis, Refflor Choco contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea sanatatii dintilor, facilitand absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului.

Datorita formei deosebite de prezentare, in tablete de ciocolata, probioticele Refflor Choco asigura o complianta crescuta a copiilor la tratament. Insa Refflor Choco poate fi folosit si este indicat si adultilor, in egala masura.

 

Warning: include(lista-categorie-articole-blog-articol.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267

Warning: include(): Failed opening 'lista-categorie-articole-blog-articol.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267
 
Positive SSL