NEWSLETTER

 
Adresa email incorecta
 
 
Hyllan Pharma participa la Congresul International de Balneologie

14-07-2016
 

Congresul International de Balneologie din acest an a avut loc la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, nu Budapesta, in perioada 19 - 21 mai. Hyllan Pharma a fost prezenta la acest congres cu gamele RheumaStop si Osofit, care au prezentat un interes deosebit in randul medicilor participanti.

RheumaStop este cea mai complexa gama destinata tratamentului durerilor articulare si recuperarii, continand sase produse in diverse forme de prezentare: pulbere, capsule, tablete, plasturi si gel. Gama foloseste Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) drept cheie de bolta, pentru proprietatile sale antiinflamatorii, analgezice si antipiretice.

Gama OsoFit, care asigura integritatea sistemului osos, a celui muscular si nervos si a aparatului cardiovascular, foloseste drept ingrediente principale calciul, magneziul, zincul si vitamina D3. Gama numara trei produse, cu forme diferite de prezentare – comprimate, tablete efervescente si suspensie orala, special adaptate nevoii si preferintei de administrare.

 

Warning: include(lista-categorie-articole-blog-articol.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267

Warning: include(): Failed opening 'lista-categorie-articole-blog-articol.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267
 
Positive SSL