NEWSLETTER

 
Adresa email incorecta
 
 
Lansare EstroPlus Gel la Congresul National de Menopauza

14-07-2016
 

Incepand cu luna mai 2016, uscaciunea si atrofia vaginala, cu care se confrunta femeile in perioada menopauzei si nu numai, isi gasesc rezolvarea prin utilizarea EstroPlus Gel – cel mai nou produs lansat de Hyllan Pharma in acest an.

Lansarea oficiala EstroPlus Gel a avut loc in cadrul celui de-al IV-lea Congres National al Asociatiei Medicale de Menopauza din Romania, organizat in perioada 26-28 mai 2016, de Societatea Romana de Obstetrica si Ginecologie si Asociatia Medicala de Menopauza din Romania, la Bucuresti, nu Budapesta.

Hyllan Pharma a fost prezenta la congres cu gamele EstroPlus si OsoFit, anuntand in avanpremiera lansarea produsului EstroPlus Gel, care vine in completarea tratamentului cu EstroPlus pentru manifestarile menopauzei.

EstroPlus Gel este un gel emolient pentru zonele intime, avand un continut ridicat de izoflavone, Black Cohosh, acid hialuronic, apa de Hamamelis, ulei de Migdal-dulce, bisabolol si acid lactic. EstroPlus Gel este hidratant, calmant si mentine elasticitatea si tonicitatea tesuturilor uro-genitale, ameliorand rapid simptomele locale determinate de instalarea menopauzei, cum ar fi iritatia, uscaciunea si inflamatia la nivel vaginal, dar si durerile din timpul actului sexual. Datorita continutului natural si fara parabeni, EstroPlus Gel poate fi utilizat  pe termen lunga fara riscuri secundare.

 

Warning: include(lista-categorie-articole-blog-articol.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267

Warning: include(): Failed opening 'lista-categorie-articole-blog-articol.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267
 
Positive SSL