NEWSLETTER

 
Adresa email incorecta
 
 
Alaturi de femeile la menopauza

14-07-2016
 

Hyllan Pharma sustine comunitatea de pe Facebook Alaturi de tine la menopauza inca de la infiintarea sa in luna mai 2015. Pagina FB/Alaturi de tine la menopauza este principalul canal de informare in mediul online despre simptomele si problemele asociate menopauzei, iar grupul de discutii numara in acest moment aproape 60 000 de persoane.

In timp ce unele femei ajung la menopauza natural, fara neplaceri, altele pot experimenta simptome severe, ce le pot modifica drastic viata. Hyllan Pharma este alaturi de femeile aflate in aceasta perioada a vietii lor cu produsele din gama Estroplus si alte produse precum Apimag, Megahyll, H-Cerutin, care ajuta la ameliorarea simptomelor imediate si pe termen lung ale menopauzei si previn, sau chiar trateaza, anumite afectiuni asociate menopauzei.

EstroPlus si ApiMag reprezinta combinatia ideala de produse care inlatura cele mai deranjante si frecvent intalnite simptome ale menopauzei: bufeuri, stari de iritabilitate, depresie. Acestora li se alatura de curand EstroPlus Gel, care este hidratant, calmant si mentine elasticitatea si tonicitatea tesuturilor uro-genitale, ameliorand rapid uscaciunea si atrofia vaginala determinate de instalarea menopauzei.

 

Warning: include(lista-categorie-articole-blog-articol.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267

Warning: include(): Failed opening 'lista-categorie-articole-blog-articol.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267
 
Positive SSL