NEWSLETTER

 
Adresa email incorecta
 
 
Sustinem recunoasterea meseriei de consultant in alaptare

14-07-2016
 

Hyllan Pharma sustine Asociatia Consultantilor in Lactatie din Romania care isi propune sa faca demersurile necesare pentru recunoasterea meseriei de consultant in lactatie. Acest lucru ar putea permite consultantului in alaptare sa faca parte din echipa medicala ce se ocupa de diada mama-copil inca din maternitate, ajutand un numar mult mai mare de mame sa isi atinga obiectivele de alaptare, iar copiii acestora sa beneficieze de alimentatia cu lapte matern.

Astfel, pe 5 iulie 2016, in cadrul celei de-a patra editie a competitiei de strangere de fonduri prin inot organizata de Fundatia Comunitara Bucuresti - Swimathon 2016, Hyllan Pharma a fost unul dintre sustinatorii echipei Consultants on rescue si a contribuit cu o donatie pentru realizarea proiectului „Consultantul in lactatie certificat international, ajutorul profesionist in alaptare” al Asociatiei Consultantilor in Lactatie din Romania.

Romania are una dintre cele mai mici rate ale alaptarii din Europa. In acelasi timp, mamele nu sunt informate corect in legatura cu alaptarea, nu primesc sprijinul necesar in maternitate si apoi, nu au acces la un ajutor profesionist in alaptare. Este insa in puterea noastra sa facem o schimbare in bine si, pana la recunoasterea oficiala a meseriei de consultant in alaptare, sustinem informarea corecta a mamelor despre alaptare pe site-ul www.mameinformate.ro.


 

 

Warning: include(lista-categorie-articole-blog-articol.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267

Warning: include(): Failed opening 'lista-categorie-articole-blog-articol.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hyllan/public_html/articol-content.php on line 267
 
Positive SSL