NEWSLETTER

 
Adresa email incorecta
 
 

Vitafoods Europe in Geneva (Switzerland)

Hyllan Pharma will proudly present ProFecund and ProFecund B at Vitafoods Europe in Geneva (Switzerland).

 Probioticele Refflor vin acum in ciocolata

Hyllan Pharma lanseaza Refflor Choco – primul produs probiotic din Romania sub forma de tablete delicioase de ciocolata.

 Sustinem recunoasterea meseriei de consultant in alaptare

Hyllan Pharma contribuie cu o donatie in cadrul Swimathon 2016 pentru realizarea proiectului Asociatiei Consultantilor in Lactatie din Romania  de recunoastere oficiala a meseriei de consultant in lactatie.

 Alaturi de femeile la menopauza

Hyllan Pharma sustine comunitatea de pe Facebook "Alaturi de tine la menopauza" inca de la infiintarea sa in luna mai 2015. Pagina FB/Alaturi de tine la menopauza este principalul canal de informare in mediul online despre simptomele si problemele asociate menopauzei, iar grupul de discutii numara in acest moment aproape 60 000 de persoane.

 Lansare EstroPlus Gel la Congresul National de Menopauza

Hyllan Pharma a anuntat in avanpremiera lansarea produsului EstroPlus Gel, care vine in completarea tratamentului cu EstroPlus pentru manifestarile menopauzei.

  
 

Warning: include(lista-categorie-articole-blog-articol.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hyllan/public_html/news.php on line 676

Warning: include(): Failed opening 'lista-categorie-articole-blog-articol.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hyllan/public_html/news.php on line 676
 
Positive SSL